Ing. Petr Beitl

  • ODS
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2020 11:56:40 - hanka.plna

Milion chvilek

ODS byla jednou z hlavních stran, který tento spolek podporovali. Co říkáte na to, že Minář chce nyní do politiky, protože je podle něj opozice slabá? A věříte tomu, že to nebyl od počátku cíl tohoto sdružení-Mináře? Že se chtěl jen zviditelnit? Podle mě původní myšlenka byla dobrá, ale už dávno se to zvrhlo v účelový projekt. A co víc, podle mě umí jen kritizovat. Nenabízeli žádná řešení a nechápu, čím se chce teď lišit od stávající opozice. Jaký je váš pohled? Plná

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.10.2020 12:32:21 - Ing. Petr Beitl
Dobrý den,Milion chvilek pro demokracii je platformou, která současné vládě nastavuje společenské zrcadlo. Demonstrace, které organizují, vysílají jasný signál a tím je nesouhlas s politikou vlády Andreje Babiše. Rozhodnutí pana Mináře vstoupit do politiky a založit nový subjekt, který se bude ucházet o přízeň voličů,ovšem znamená rozchod s touto platformou. Navíc dle mého názoru ani nesleduje její původní ideu - spojení demokratických sil proti hnutí ANO, ale spíše přispívá k dalšímu tříštění politické scény. Navíc v době, kdy se půdorys protibabišovské koalice skutečně začíná připravovat.
S úctou, Petr Beitl