Ing. Jiří Burian

  • ODS
  • Sedlčany
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2020 13:46:31 - Matyass

liberalismus

Fandím vám. Dokonce jsem četl, že jste jeden z nejliberálnějších senátorů. Nemyslíte ale, že liberalismus je něco, co mnoha lidem politiky nevyjímaje dnes zásadně chybí? Že jsou lidé nejen k názoru druhých a k sobe navzájem málo liberální?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.10.2020 16:20:35 - Ing. Jiří Burian
Děkuji za podporu. Ono dnes zařazení k liberálům, či dokonce k těm nejliberálnějším může být i osudné… nejsem si jist, zda v takovém zjednodušeném pojmenování v dnešní komplikované a alternativní době, kdy řada kdysi jasným kategorií má najednou jiný význam, je můj přený popis. Snažím se v životě a práci vnímat problémy běžného občany, k němu se  já osobně i počítám, jsem s nimi ve stálém kontaktu a tím si udržuji vztah k realitě. A snad mně neopustil ještě i selský rozum při posuzování a rozhodování o zákonech v Senátu. Mám vždy na mysli, že se jednou podle nich budeme všichni řídit. Tak nevím, zda jsem ve Vašich očích stále ještě nejliberálnější senátor. Srdečně Vás zdravím, Jiří Burian