Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2020 14:35:18 - iva monmartrova

terorismus

Dobrý den, moc se v zahraniční politice neorientuji, ale stalo se něco zásadního, že teroristé opět začali páchat útoky? Ne že by jejich čin byl za jakýchkoliv okolností normální, ale není těch útoků v poslední době moc? A proč si vlastně podle vás nyní vybrali zrovna Vídeň a Francii si vybírají tak často, když to jsou země, které jsou k migrantům vstřícné a přijímají je. Nebo to může být právě tím? Děkuji Iva

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.11.2020 19:12:59 - Ing. Radovan Vích
Dobrý den a děkuji za dotaz.
Teroristické útoky z minulého týdne ve Francii a předevčírem v Rakousku ve Vídni odhalily v celé zrůdnosti pravdu o tzv. nové migrační politice EU, která neřeší ani ty nejzásadnější problémy migrace a jenom zatvrzele prosazuje nekončící přísun dalších a dalších statisíců nepřizpůsobivých nelegálních imigrantů do EU. Teroristé si vybrali FRA a AUT, protože jich je zde již větší množství a mají zde zázemí. Je ale potřeba jednoznačně odmítnout jakékoliv podpory nelegální imigrace a také obnovit ochranu našich hranic a nemilosrdně deportovat všechny nelegální imigranty zpět na kontinent, kam patří. Současně namísto nesmyslných dávek vyplácených imigrantům jednotlivými státy EU je potřeba těmito penězi motivovat jejich domovské státy, aby je přijímaly zpět. Hnutí SPD je jediným politickým subjektem zastoupeným v Parlamentu, který prosazuje nulovou toleranci nelegální imigrace a již jsme ve Sněmovně podali zákony na zákaz propagace islámské ideologie a zákaz islámského zahalování na veřejnosti.
Mějte se fajn