Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2020 21:54:30 - piiitrrr

Proč Spd nenavrhne hlasování o uznání republiky Náhorní Karabach?

Pane předsedo, na začátku Turecko Azerbajdžánské agrese proti křesťanům v Náhorním Karabachu jsem zaznamenal aktivitu vašich členů se tím zabývat. Momenálně jakoby však problém vešel v zapomnění. Azero Turecká agrese proti mírumilovným Arménským obyvatelům Karabachu však pokračuje, probíhají bitvy, ostřelují se města zakázanou municí, azeři na dobitém území plení, vraždí, v lepším případě "jen" odsouvají křesťanksé obyvatelstvo do vnitřní Arménie! Na internetu je video s Azerbajdžánci řezajícími hlavy, toto se dost podobá praktikám I.S. Jediným řešením je uznání republiky Artsakh tak jako se to udělalo v Kosovu. Ve Francii, Itáli, Španělsku je to téma! V Čr to není moc téma! Proč na tom SPD více nezapracuje a nepředložíte návrh do sněmovny na uznání republiky Artsakh?Arméni bojují za nás proti Turkovi v první linii.Jste prý z Bojkovic? Nedaleko Bojkovic se nachází Valašská Senice a Francova Lhota. přečtěte si co tam Turci dělali v 17 stol. Jsou to pořád ti stejní Turci! Než bude pozdě!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.11.2020 13:30:57 - Tomio Okamura
Dobrý den, od začátku jsme podporovali boj Arménů o nezávislost. Přijal jsem petici Arménů v ČR a veřejně ji podpořil, také jsem jednal o problému i s Ázerbájdžánským velvyslancem a SPD samozřejmě iniciovala hlasování v PSP o podpoře Arménů v Karabachu.