JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2020 20:29:13 - Vratislav Prokop

Šance

Pane doktore, jaké jsou podle Vás šance na to, že by se spojili v koalici po volbách do PSP ODS, STAN, TOP (pokud se dostane) a Piráti? Kdo by v tomto případě zastával funkci premiéra? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2020 6:19:01 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za dotaz. Pokud je mi známo ony se už spojíly. Ta touha být u moci a vládnou dokázala setřít i ty programové rozpory, které mezi nimi jsou. Z toho je jasně vidět, že tady nejde o politiku jako službu, ale o to být u koryta. Vzhledem k tomu, že v křesle premiéra se už vidí jak Bartoš tak Fiala (oba to i veřejně vykřikují do médií) tak logicky musely vzniknou i dvě koalice. ODS+KDU-ČSL+TOP se už dohodly a jejich předsedové se všude ukazují spolu. Druhé námluvy jsou mezi Piráty a STAN. Ty jsou už v koalici na některých krajích a teď zvažují i tu celostátní. Do toho se některým Pirátům zatím moc nechce, ale vzhledem k tomu, že o křeslo premiéra si řekne ten, kdo bude mít lepší volební výsledek, tak oni do toho nakonec půjdou. Po volbách se spojí proti Babišovi a vrata do Strakovky se jednomu z nich otevřou. Půl roku poté co se tak stane nebude lid v hospodách už nadávat na Babiše, ale na Bartoše či Fialu a všichni budou tvrdit, že oni je nikdy nevolili.