MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2021 14:41:17 - rosmari

Nouzový stav

Proč tolik tlačíte na prodlužení a nenecháte to na opozici? Jestli prodloužení nepodpoří, to, jak se pak bude situace vyvíjet bude její vina. A co všechno je vlastně na nouzový stav navázáno? Skutečně to bez něj nejde?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2021 10:18:55 - MUDr. Jiří Běhounek
Srdečně zdravím, stalo se z toho politikum a bohužel ten, kdo nemá žádnou odpovědnost vyslovuje tady teorie,  které ale konkrétními kroky neprovází. Bohužel krizový zákon umožňuje to co žádný jiný zákon  tj. pokud budou opatření podle zákonů zdravotnických budou muset všechna opatření právně vystavěna jinak, protože hrozí /konečně jako na jaře/ řešení u soudu. V okamžiku kdy se všichni bijí v prsa, že to jde jinak tak bohužel nejde. Jen my stále mluvíme o zdravotnících a zdravotnictví, všichni toho mají plnou pusu ale ve skutečnosti je jim to jedno. Hlavně když to vysílá televize. Jsem přesvědčen, že je to katastrofa neschopnosti se domluvit.