JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2021 9:48:28 - Comrade

Moderní revoluce

Dobrý den, pane Ondráčku. V první řadě, bych chtěl říct, že si Vás velice vážím za práci, kterou odvádíte, především na půdě poslanecké sněmovny a i následné komunikaci s lidmi prostřednictvím facebooku a parlamentních listů.

Pokud se KSČM dostane ve volbách do 2021 (což, je klíčové), budou mít velkou šance se během následujících let dostat k moci, protože podle mě přijde krize, kterou jsme nikdo z nás dosud nezažil. A lidé si poté snad uvědomí, že systém (kapitalismus), který je postavený pouze na chamtivosti lidí nemůže dlouhodobě přežít. Proto bych se chtěl zeptat, jak si představujete, že by zde probíhalo budování socialismu? V této moderní době (internetové korporace, atp.). Nebo popř. jestli mě můžete odkázat na nějaký článek/publikaci/knihu, kde by byly detailně popsány veškeré kroky, které by se museli podniknout. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2021 18:05:11 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za dotaz. Omlouvám se, ale já o žádném takovém článku ani publikaci nevím. Možná, to bude tím, že nemám tolik času a toto jsem nikdy neřešil. Doporučil bych vám oslovit vedení strany a to by mohlo oslovit odborné zázemí. Já jsem spíše zaměřen na realizaci politiky než její teoretickou připravu.