JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2021 19:05:13 - topcz

Váš slib

Dobrý den, respektive večer,
soudruhu poslanče, přečetl jsem si a uložil na web Váš proslov v PS na schůzi, kde se projednávalo možné prodloužení "nouzového stavu". Osobně s žádným NS nesouhlasím. ČR byla již 198 dnů v NS a výsledky v počtu zemřelých a "nakažených" se nijak kladně nezměnily. Takže žádné Lockdowny nefungují. A když něco nefunguje je hloupost to opět zavádět. Celý NS je pouze cesta k penězům těch správných hochů (a dívek, abych byl genderově OK) co spolu mluví. Vy jste vzávěru svého projevu řekl - cituji - Pokud byste nerespektovali parlamentní demokracii a chtěli okamžitě vyhlásit nový nouzový stav, to znamená hned od pondělí, osobně - osobně na každého z vás podám trestní oznámení pro podezření z trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby. Vážený soudruhu poslanče,splníte svůj slib, nebo to půjde pod koberec?
Ing. V. Mikuša
Přejí hodně zdraví a úspěchů v práci. Mimochodem, kdysi hodně dávno, jsem pár let makal jako operativec u hospodářské ktiminálky v Praze.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2021 18:09:09 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý večer pane kolego, to co jsem ve Sněmovně řekl jsem také udělal. Jak to bude vyhodnoceno je na OČTŘ. Přeji hezký večer.