JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2021 16:51:44 - kapsicin

Předvolební koalice.

Dobrý den.Jak se díváte na předvolební koalice,nevnímáte to jako podvod na voličích ? Po rozhodnutí ÚS se domnívám,že se spojí jeseter s krtkem,aby se dostali do sněmovny.Nemyslíte si,že voliči odmítnou volit strany,které se takto účelově spojí ? 22.2.2021 M.O.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2021 19:21:47 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za dotaz. Koalice možné byly vždy, v tom problém nevidím. Problém vzniku koalice přichází až nyní, kdy vznikají zcela účelové koalice, které se ani netají tím, že hned po volbách se rozpadnou. Chtělo by to takový zákon, který by ve volebním období vyplácel příspěvky jen těm subjektům, které šly do voleb a uspěly. Po jejich rozpadu by nebylo komu vyplácet a  ze zvolených poslanců by se stali poslanci nezařazení. Bohužel je u nás, stále mnoho lidí, kterým je toto všechno jedno a hodí to někomu jako protestní hlas. Takto získají třeba Piráti. Lidem je úplně jedno co předvádí v Praze. Jsou proti Babišovi a to je dostatečný důvod jim to hodit.