Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2021 16:57:12 - kapsicin

Předvolební koalice nově.

Dobrý den.Jak se díváte na předvolební koalice,nevnímáte to jako podvod na voličích ? Po rozhodnutí ÚS se domnívám,že se spojí jeseter s krtkem,aby se dostali do sněmovny.Nemyslíte si,že voliči odmítnou volit strany,které se takto účelově spojí ? 22.2.2021 M.O.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2021 10:24:52 - Mgr. Jiří Kobza
 Dobrý den, jsme svědky neuvěřitelných kotrmelců tzv.tradičních stran. Stan se spojil s Piráty a prohlásili se společně za novou českou levici. ODS-TOP09-KDU/ČSL je neuvěřitelný kočkopes, sloužící jenom ke vstupu do sněmovny, protože zástupci těchto partají prohlásili, že po volbách budou mít každá strana vlastní poslanecký klub. Při programových rozdílech těchto stran je jasné, o co jim jde. ČSSD se chce spojit s extrémní levicí, se zelenými. Vše před volbami. Myslím si, že je to asi nejjasnější poselství jmenovaných stran svým voličům, co si o nich myslí. Nic pochvalného to tedy být nemůže. Myslím, že jmenované partaje by se spojili i se stranou satanistů či radikálních islamistů, jen kdyby jim to spojenectví dalo naději na další 4 roky v parlamentu a nebo dokonce (nedej Bože) ve vládě.Je tedy jasné, že záleží na voličích, co všechno si od mrtvých Maďarů a partají, které sponzoroval Bakala a nebo mají vedení ze zahraničí, nechají líbit.Za 7 měsíců jsou volby tak mají voliči těchto stran možnost dát jasně najevo, co si o podobných spojenectvích před volbami a pokoutních dohodách myslí a jak se cítí zneužití.J.Kobza