Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2021 13:47:44 - Miro MOODY

,,TO PODEPSAL NÁMĚSTEK....JÁ JSEM TADY JENOM HAMÁČEK"

Pane ministře vnitra,
jak je možné, že náměstek podepisuje tendr na antigenní testy, bez vědomí ministea. Za který je zodpovědné Ministerstvo vnitra a Vy ...Jan Hamáček! Vy jste nic na ministerstvu nediskutoval, neschvaloval, neradil se s poradci v době pandemie o tendru? Ekonomika krvácí, firmy krachují, lidé žijí na pokraji bídy a ministr Jan Hamáček nekontroluje? Jsou tu otázky jak probíhal ten prapodivný tendr....s divnou firmou a za zády ministra? V době pandemie v době vyhlašování nouzového stavu ministr neví? K čemu tedy máme ministra, když neví....
To je jako ze Švejka...,,poněvadž u nás byla třikrát domovní prohlídka, a když nic nemohli najít, tak říkali, že jste ztracenej, poněvadž jste rafinovanej''.
Pane Hamáčku, občané ze své silné pozice voliče se ptají a je na Vás, aby jste podal férové vysvětlení chlapa, když to nejde v pozici politika a ministra.

S pozdravem....
,,Já jsem nevinnej! Noviny vůbec nečtu, vo politiku se nezajímám, nestarám!" ....
J.Kudela

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.