Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2021 16:17:16 - Petr Kuře

Proč stát o očkování Sputnikem V?

Dobrý den, kde berete důvěru v tuto vakcínu, kterou se nechce nechat naočkovat ani samotný Putin? Kdyby vakcíně věřil a nebál se jí, nechal by se jí naočkovat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2021 19:14:00 - Leo Luzar
 Dobrý den, spíše si říkám proč by jsme si nemohli vybrat vakcínu dle vlastního uvážení. Ani jedna vakcína nemá standardní ověření a všechny jedou na výjimku a tím, že jsou aplikovány milionům se ověřuje jejich bezpečnost a negativní projevy. Stejně postupuje i výrobce Sputnik V a jeho výsledný jsou srovnatelné s těmi nejlepšími. A co se týká očkováni prezidenta Putina. Třeba i já se nyní očkovat nebudu, ne proto, že nevěřím, ale proto, že mám velmi hodně protilátek a očkováni by pro mě mohlo být nebezpečné. Postupují dle doporučení české vakcinolvogické  společnosti a doporučení ošetřujícího lékaře. Podobně asi postupuje i rusky prezident a pokud vím tak se nechala očkovat jeho dcera. Ale v čem vám dávám za pravdu je, že z vakcinace a covid 19 se stalo politikum a není stát, který by k tom neviděl šanci se zviditelnit, bohužel. Pro mě vždy bude nejvíce člověk a ne politika. S pozdravem Leo Luzar