Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2021 16:58:28 - senses

Dobrý den ,pane předsedo.

Jak se díváte na to ,že Běloruské opozici pořádající sta tisícové demonstrace v době jak říkají pandemie covidu poslala naše vláda 10 milionu na podporu ohrožování rizikových skupin covidem tedy pořádání dalších demonstrací v době pandemie a naším občanům demonstrujícím za své svobody a budoucnost posílá bezpečnostní složky s obušky a slzáky? Podporuje zaklekávání na maminy s dětmi v liduprázdném parku nebo traumatizovat tříleté děti ,napadením otce na liduprázdném chodníku? Diky za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2021 14:19:26 - Tomio Okamura
Dobrý den, to je ostuda jak pana ministra Hamáčka a ministerstva vnitra, tak všech, kteří se na protiústavních zákazech a restrikcích podílí. Ve vztahu k Bělorusku jde o neuvěřitelné pokrytectví, ale to není nic nového. Pan ministr Hamáček si přece už objednal za 100 milionů vodní děla na své spoluobčany, to je přece přesně vypovídající jak uvažuje.