JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2021 20:46:29 - Jahn Hirschner

Budoucnost KSČM

Dobrý den, pane poslanče,
zajímalo by mě, jak Vy se osobně stavíte k přístupu některých Vašich kolegů z KSČM. Nejdříve u kolegů z VV ÚV (jehož i Vy jste zřejmě členem), kteří doporučili poslancům KSČM podpořit prodloužení NS. Druhá otázka se týká konkrétně pana předsedy Filipa a pana poslance Pawlase, kteří velebně uctili památku Petra Kellnera a označili jej za "dokonalého podnikatele". Je podle Vás správné, že řadoví komunisté uctívají miliardáře jako někoho, kdo se ke svému dostal zcela čistě poctivou prací a pílí? Není náhodou naivní si tohle myslet? Obrovské části voličů KSČM se to také zásadně nelíbilo, ani to, že KSČM stále toleruje vládu, která nedodržuje smluvní podmínky a přesouvá si svévolně 5 miliard zpět do rozpočtu armády, když jste to předtím zavrhli. Jak se z toho všeho může KSČM do voleb ještě vzpamatovat? Uvažoval jste někdy třeba o kandidatuře na předsedu strany? Podle mne Vy byste ji mohl zachránit. Jak příznivá je podle Vás budoucnost KSČM? Děkuji a pěkné svátky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2021 7:50:39 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,omlouvám se, ale vnitrostranické dění zásadně nekomentují na veřejnosti. Neřeším takto ani žádné výroky či příspěvky toho či onoho člena strany. Pokud se mi to zásadně nelíbí komunikuji to s oním člověkem popř. na stranické půdě. Pokud je rozhodnutí strany v přímém konfliktu s mým vědomím a svědomím toto oznámím a podle  toho domluvíme další postup. Tak se stalo i v případě posledního prodlužování nouzového stavu. Chápu, že Vás moje odpověď neuspokojí, ale já mám svoje pravidla a ta dodržuji. Přeji hezký den.