MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2021 11:43:47 - chromozom

Jak to s vámi je?

Ještě před 4 roky jste uvažoval kandidovat proti Hamáčkovi na předsedu. Nakonec jste sice nekandidoval, ale teď jste v jeho týmu. Jak tomu rozumět? Protože v jeho týmu jsou logicky jen jeho lidi. Ten, kdo měl odlišný názor, jako třeba poslanec Veselý, Petříček, Valachová už prostě ve vedení strany nejsou. Myslíte, že je to tak správně? Že tím oslovíte více lidí, než když by bylo vedení názorově pestřejší?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.04.2021 17:54:24 - MUDr. Jiří Běhounek
Nikdy jsem neuvažoval kandidovat na předsedu ČSSD,pouze po prohraných volbách v roce 2017 jsem byl vyzván k vystoupení na toto téma. Tehdy ani nešlo na předsedu kandidovat, pro stanovy ani pro nezájem ze strany členů.
S  J. Hamáčkem dlouhodobě spolupracuji a jsem ten,který odmítá dělení na jeho a jiné lidi. Právě toto dělení na ty a ty od roku 2010 nakonec ČSSD dovedlo tam kde je.Já prosazuji účast a  práci všech kdož mají zájem. Pevně věřím, že Ti kdož jmenujete zůstanou dále aktivními členy ČSSD a jejich hlas bude slyšet. Vnitřní diskuze musí pokračovat, ale vnější útoky  a zpochybňování a  komentáře stranu jen poškozují.