Mgr. Karel Krejza

  • ODS
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.04.2021 7:10:50 - kapsicin

Chceš ostříhat ? Bez aplikace nevstoupíš.

Dobrý den.Co si myslíte o tom,že vláda plánuje další sledování občanů pomocí aplikace na bezinfekčtnost ? Není toto už za hranou ? Nemáš aplikaci tak žádný nákup,žádné kino,žádná hospoda. Další dotaz se týká voleb. Jste pro předčasné volby ? Přeji hezký den. M.O.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2021 13:55:34 - Mgr. Karel Krejza
 Dobrý den, opakovaně jsem upozorňoval na to, že vláda by neměla strkat nos do osobních dat obyvatel, jako jsou data telefonů, atd. Podle nás by předčasným volbám, případně rozpuštění sněmovny měla předcházet nedůvěra vládě, a to z těchto důvodů:

·        Proč má být této vládě vyslovena nedůvěra

1.      Ztratila většinu v Poslanecké sněmovně po vypovězení poslušnosti KSČM.

2.      Nezvládnutí pandemické situace v ČR. Téměř 30 tisíc mrtvých, ČR se pohybuje mezi 3 nejhoršími zeměmi světa. Neobjednání dostatečného počtu vakcín pro občany ČR. Nezvládnutá strategie k očkování. Podle údajů z pátku 23. 4. 2021 není očkováno ještě 65 tisíc zájemců starších 80 let, z nichž 53 tisíc ještě nemá termín očkování.

3.      Opakované porušování zákonů při vyhlašování opatření vlády, zejména dlouhodobá nezákonná diskriminace malých obchodů a služeb.

4.      Příliš dlouho zavřené školy a mimořádně pomalý návrat dětí do škol za požadavku testování, které reálně nepomáhá v boji s koronavirem.

5.      Máme neskutečný chaos v předpisech (lidé už nevědí, co vlastně platí).

6.      Střet zájmů Andreje Babiše, osobní střet s EU, do kterého zatahuje ČR – a tím silné oslabení pozice v EU a chápání politiky jako obchodu, klientelismus a další nešvary, jak to ukazuje Faltýnkův diář – hluboká privatizace státní správy. 

7.      Nejasnosti kolem Vrbětic, neznámý účel cesty Jana Hamáčka do Moskvy a neschopnost účinně požádat zahraniční partnery EU a NATO o koordinovaný postup. 

8.      Dlouhodobá snaha vlády, zejména ministra Havlíčka, přizvat Rosatom do tendru na Dukovany proti doporučení bezpečnostních složek.

9.      Již 7 měsíců sledujeme flagrantní neschopnost vyšetřit havárii na Bečvě – je to důkaz neschopnosti, nebo možná dokonce snahy zamést pochybení.

10.    Rozvrat veřejných financí.


s pozdravem