Ing. Milan Pour

  • ANO 2011
  • Milovice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2021 12:56:42 - Zuzka Michálková

Proč OPĚT postupujete diskriminačně?

Když už chcete testovat lidi, co chtějí využít služeb, proč nestačí samotest nebo test z práce? V práci vám stačí a na kosmetiku ne? Navíc počet nakažených dost klesá a vy stále vymýšlíte nesmysly. Děkuji za odpověď. Michálková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2021 15:23:55 - Ing. Milan Pour
Děkuji Vám za dotaz. Je skvělé, že postupně v naší vlasti klesá počet osob nakažených koronavirem a tak nyní postupně dojde k rozvolnění opatření stanovených vládou. Pokud je mi známo, tak vláda jedná při otevírání škol, prodejen či služeb na základě doporučení expertní poradní skupiny MeSES.

3. května tak opět začnou fungovat služby a v 6 krajích se otevřou i muzea a galerie. Rovněž se otevřou provozovny péče o zvířata. Bude zahájena rotační výuka druhého stupně ZŠ v 6 krajích a v Praze. A 10. května se otevřou všechny maloobchodní prodejny.

Nejsem epidemiolog, abych se tady vyjadřoval k nutnosti a způsobu testování lidí na koronavir, pokud někdo chce využít různé služby. Dle selského rozumu však považuji prokázání negativního testu na koronavir, očkování vakcínou proti koronaviru nebo prodělaný covid-19 jako vhodný nástroj pomalého rozvolňování. Je třeba jednat a chovat se uvážlivě, aby se provozovny nemusely opět na delší dobu zavřít. Proto je nutné od 3.5. 2021 při návštěvě kadeřníka, kosmetičky či využití jiných přesně stanovených služeb mít u sebe buď profesionálně odebraný negativní test na covid-19, nebo až v provozovně provedený samotest.