MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2021 13:02:48 - Matyass

Nemyslíte, že by bylo dobré, aby Hamáček rezignoval?

Netvrdím, že to, co se píše na Seznamu je vše pravda, ale do doby, než se vše prošetří, nebylo by na místě, aby v čele skomírající strany byl někdo, o jeho morálce a krocích nemá veřejnost pochybnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2021 12:58:35 - MUDr. Jiří Běhounek
Srdečně zdravím a nemyslím si to. Především se podařilo něco o čem mluvili mnozí politici stále dokola, srovnat počty diplomatů ČR a RF na stejnou úroveň. To ale ani snížení počtů pracovníků ambasády RF se nikdy nepodařilo. Když dojde k odhalení původců výbuchu ve Vrběticích, vynikajícímu řešení ze strany tajných služeb a ministra vnitra  a razantnímu řešení ze strany vlády, není slyšet žádná pochvala ani poděkování  a jsou jen útoky, co si mám myslet??Ano, že zástupné problémy jsou více než výsledky a  skutečnosti. Pokud má veřejnost pochybnosti o morálce, ať se zamyslí co dnešní kritici pro ČR vykonali??Jestli ještě někdo věří tomu že Hamáček chtěl jet obchodovat do RF tak mu není pomoci. Postupně se ukazuje, že lež pana Kroupy je účelový útok na Hamáčka a ČSSD jako byla Kubiceho zpráva, útok na paní Jourovou v roce 2004,lithium atd.Jsem přesvědčen, že se brzy ukáže kdo za tím stojí a komu to slouží.