Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.05.2021 3:30:46 - Franz Ferdinand II.

Rezoluce

Podle informací AE dva vaši poslanci, konkrétně p. Vích a p. Koten hlasovali na bezpečnostním výboru pro schválení rezoluce na odsouzení Ruska za Vrbětice. Můžete potvrdit že tak skutečně hlasovali a jestli je to pravda, mám dotaz komu si myslíte že tím prospějete.
A ještě se chci zeptat co je pravdy na tom že vás už Okamura nechce napsat na podzimní kandidátku, jaké jsou důvody.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2021 16:12:53 - Mgr. Jiří Kobza
 Radek Koten uvádí :
Dobrý den.
Tyto informace jsou účelově návodně podávány. Hlasovali jsme pouze pro některé body, které nebyly kontroverzní a co se braly na vědomí a u ostatních jsme se zdrželi.

Trváme na tom, že žádné přímé důkazy v kauze Vrbětice doposud nebyly předloženy, a vše je ve stadiu důvodných podezření, na základě kterých ani nelze zahájit trestní stíhání a natož dostat celou věc k soudu. To potvrdil i ředitel NCOZ. Nicméně si však nedokážu představit, že bychom jako zástupci ČR měli schvalovat rejdy JAKÉKOLIV tajné služby na našem území, ať už je východní, nebo západní.  
A že jsem dole na usnesení podepsán, tak proto, že jsem předsedou výboru, který podepisuje všechna usnesení výboru, ať s nimi souhlasí, či nikoliv.

S pozdravem