Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2021 12:34:16 - DAN75

Proč vedení KSČM v předvolebním období začalo s destrukční politikou?

Moc dobře jsem nepochopil názory předkládané vedením strany k součinnosti s ANO. Celé volební období jsme podporu vítali a domníváme se, že i KSČM něco dokázala prosadit. KSČM byla tak trochu jistota, že se k moci nedostanou pitoreskní postavičky ze STAN, ODS, Pirátů, TOP apod. Ta jistota je nyní pryč, když jste začali prosazovat zásadovost a kritizovat neplnění "slibů"! Ty pro společnost mimochodem nebyly tak důležité, jako to, aby neposílili zmíněné strany! I proto poprvé v životě nebudu já a ani všichni z rodiny volit KSČM! Dali jsme přednost budoucnosti ČR před úspěchem KSČM! Je nás v rodině 17, takže tentýž počet hlasu ubude ve volebních urnách! Bohužel - cítím, že KSČM prokoučovala závěr volebního období a do sněmovny se nedostane! Mrzí nás to, ale vedení to nezvládlo - nebo, že by snad ještě došlo ke zvratu?!? Nemohla byste se pokusit o zachování rozumného uvažování v závěru volebního období! Vám věříme!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.06.2021 21:38:11 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý večer a děkuji za Váš názor, i když s ním zcela nesouhlasím. Je pravda, že se nám podařila řada věcí pro občany prosadit ( růst minimální mzdy, valorizace důchodů, udržení přírodních zdrojů v českých rukou, pomoc obcím při výstavbě bytů, udržení zdravotní péče bez navyšování spoluúčasti pacientů atd. ). Problém nastal v posledních měsících, kdy si vládní strany začaly hrát na většinovou vládu. Přestaly se plnit dohody a některá vládní opatření přestala mít logiku. Nesouhlasím s Vámi v tom, že naše požadavky nejsou tak důležité pro lidi. Např. výsledkem současné zahraniční politiky je ztráta zakázek pro české firmy na východních trzích a tím ohrožení pracovních míst. Pokud by KSČM nebyla v Poslanecké sněmovně, ztratí tam své zastoupení levicově smýšlející občané. 
Koho budete volit je pouze na Vás a já Vám přeji šťastnou ruku.