MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2021 11:23:06 - jana HK

klesající preference

Dobrý den, upřímně, myslíte, že se dostanete do sněmovny? Protože co průzkum blíž k volbám, tím méně voličů. Naposledy vám evidentně uškodila kauza Vrbětice. Myslíte, že je šance, že tento pro stranu negativní vývoj jěště nějak zvrátíte? Jak? Kde dělá podle vás strana chybu? Nebo myslíte, že není třeba zásadních změn? Děkuji za upřímnost. Jana

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.05.2021 16:16:34 - MUDr. Jiří Běhounek
Srdecne zdravim a je to na vnímání voličů.Kdyz budou chtít aby poslední demokratická levicová strana z PS vypadla tak sami sobě podriznou větev.Nebude nikdo kdo by za udržení silneho statu,nezvysovani zátěže obyvatel a omezovani růstu cen bojoval.
Je v posledních pěti letech příliš mnoho chyb uvnitř strany a hlavne ti kdoz z členství profitovali v minulosti do ní kopou.Je to ukázka jich samých.Do voleb je ještě daleko a skoro nikdy neskoncily tak jak průzkumy ukazovali.ČSSD nemůže jinak než tvrde zabojovat a voličese snažit získat.
Klidne dny preji J.Běhounek