MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.06.2021 13:28:23 - Kamča J.

Vám nevadí, že nám Babiš v zahraničí minimílně kazí pověst?

Většinou, když se mluví o ČR, tak v negativním smyslu - nechce to či ono, máme premiéra, co je ve střetu zájmů, většina z nás a určitě i našich partnerů má pochybnosti okolo Vrbětické kauzy....To je podle vás v pořádku? A proč se k Babišově střetu zájmů nevyjadřujete, respektive tvrdíte, že je to jeho problém? Vám přijde normální, že miliardáři bhatnou na dotacích, zatím co přibývá těch, co sotva přežívají?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2021 11:41:14 - MUDr. Jiří Běhounek
Náš postoj je od začátku stejný, že jako koaliční partner mající 5 ministrů jsme upozornili na problémy pana premiéra ale tyto musí řešit orgány k tomu kompetentní. Co si představujete že máme říkat??To co opozice které kritizuje všechno když nemá odpovědnost. Snažili jsme se o maximum možného a jsem přesvědčen, že ve prospěch společnosti bylo dosaženo velmi dobrých výsledků z naší strany.Teď je to již předvolební doba, rozhodnete vy voliči.