Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2021 13:42:59 - Miro MOODY

Prezidentská kandidatura

Pane Zahradile, především Vám chci ,, vyseknout poklonu" za Vaši práci v politice, slušnost, konzistentní názory politika v čase a proměnné době, kdy by se politik neměl opírat o zastrašujicí témata ,,ruského medvěda, AntiBabiš či nám předvádět havlistické téma ve všech podobách v takové míře, že se obávám, abych mi toto téma nebylo podsouváno třeba v podobě ,,dortové příchutě v supermarketu".
Víte....,,Občan se stává v předvolebním klání takovým ,,otloukánkem vyprázdněných politiků", kteří ta otřepaná témata používají ve snaze zakrýt ekonomickou nevědomost a politickou nevyzrálost ve snaze zalíbit se. Střílejí slepou municí a pozorují hloučky lidí tu s nanukem, párkem či gulášem zda to byla trefa do černého. A tečka za vším tím rétorickým cvičením je výkřik ,, JSME JEDINÁ VOLBA, VÍME JAK NA TO, ZBAVÍME VÁS TASEMNICE, KTEROU MUSÍME NECHAT VYHLADOVĚT.
Napadá mne co bude až přijde doba prezidentských kandidátů. Nezvažoval jste pane Zahradile prezidentskou kandidaturu?

J.Kudela

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.