Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.10.2012 1:00:58 - Efendy2

Na pana Vránu si posvítíme úplně speciálně

Zní to velice pěkně,aby museli nedotknutelní prokázat své majetky!
Nechci Vás urazit otázkou:Myslíte to upřímně?Chcete opravdu toto prosadit,nebo se jedná jen o slib občanům?
Proč TOP se tak strašně bojí? Proč říkají o šikaně,oni vůbec nevědí co význam slova šikana znamená!!!
Když obyčejný člověk se dostane do finančních problému třeba ztrátou zaměstnání. Osloví věřitele o umožnění snížení splátek,nebo pozastavení,když mu to bylo při uzavírání přislíbeno.Věřitel odpoví:tak si někde pučte,uhraďte tuto splátku a my vám další pozastavíme,tak se opět půjčí uhradí a odpovědí je :snížení bylo zamítnuto,další měsíc se to opakuje,že už to určitě dopadne a opět nic,akorát důvěřiví člověk se ještě víc zadluží!!!
Pak už člověk neví kudy kam,tak se nechá zlákat na příslib Správce dluhu.s.r.o. My to za vás vyřídíme,sjednáme splátkové kalendáře,máme právniky atd.tak si zase musíte půjčit,aby jste uhradili požadované poplatky ,této společnosti v řádech tisícikorun s tím,že opravdu sjednají splátkové kalendáře a vy budete v klidu splácet své závazky.
Místo toho se k vám vtrhnou vykonavatelé Exekutora JUDr Tomáše Vrány z Přerova Kde již z nějakých cca 20 000tisíc chtějí pomalu 100 000tisíc.
Snažíte se vysvětlit že nemáte,že chcete splátkový kalendář,nic je nezajímá!!! jen samé někomu zavolejte,pučte si a začnou brát majetek,který není povinného,při předložení smlouvy majitele věci,řeknou že je to nezajímá,nemáte odvolání nikde, TOHLE JE ŠIKANA !!! O lichvě a vydírání ani nemluvím!!! Kolik je v tomhle státě životní minimum,to má vláda v úmyslu opravdu udělat z občanů bezdomovce!!!
Stížnosti na postup jsou úplně zbytečné nad ním vláda drží ochranou ruku,vše mu projde!!!
http://www.centralniregistrdluzniku.cz/hodnoceni-firmy-JUDr-Tomas-Vrana,1069219.htm
Zde je třeba odkaz ,které tento Exekutor praktikuje a vše mu prochází.
Pokud budete zvolen,budete se tímto také zabývat?
Děkuji za odpověď,domnívám se,že jsem psal za spousty občanů.
Pokud jsem Vás urazil nějakou otázkou,tak se omlouvám.
S úctou Marek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2012 11:38:58 - Tomio Okamura
Milý Marku na pana Vránu si posvítíme úplně speciálně, protože stížnosti na jeho jednání se hrnou z celé republiky. Řádění exekutorů by měla zabránit novela exekutorské řádu, která stanoví také povinost dohodnout se případně na splátkách. Pokud jde o majetková přiznání, a to na veškerý majetek nabytý v uplynulých letech - to je základní kámen boje se zloději a korupčníky, takže na tom nikdy neslevím a budu ho prosazovat dokud nezačne platit.