Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.12.2021 12:30:46 - Rosum

Kdo za presidenta Zemana v roce 2023?

Zamýšlela se SPD nad tím, kdo nahradí presidenta Zemana po skončení jeho mandátu v roce 2023? Myslím, že nemůžete být spokojeni s tím, že by v přímé volbě zvítězili lidé, jako je Petr Pavel, senátor Fišer, Alexandr Vondra a další konjukturalisté. Domnívám se, že příštím presidentem by měla být známá osoba, neangažovaná v žádné politické straně, vlastenecky zaměřená a přijatelná pro voliče z různých politických stran. Za takovou osobu považuji historika a známého a úspěšného spisovatele Vlastimila Vondrušku. Nebyli byste jako strana ochotni v jeho volbě angažovat a navrhnout jej? Pokud se seznámíte s jeho názory, zjistíte, že váš volební program má s nimi dosti společného.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

hrdá vlastenka

Odpověď

11.01.2022 17:27:15 - Tomio Okamura
Dobrý den, volba prezidenta je důležitá a proto o ožných kandidátech budeme vést se členy příznivci debatu, než se rozhodneme pro konkrétní osobu. Pan Vondruška je jistě slušný a inteligentní člověk, ale ja jasné, že bohužel není tak výrazná osoba, aby dokázal sjednotit přes padesát procent voličů.