Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2022 13:55:48 - Tarkan

SPD

Vazeny pane Okamuro

jako de facto jedina opozice v Parlamentu bych se Vas chtel zeptat co chcete delat/ je mozne delat se soucasnou vladou, ktera poskozuje a nedela nic pro sve obcany v porovnani s ostatnimi staty, zakazuje vyslovovat vlastni nazor a cenzuruje medialni prostor, prosazuje pandemicky zakon pravdepodobne na objednavku WHO organizace, aby mohla manipupovat a prikazovat obcanum co musi delat. Neni to vlastizrada? Vy vyzyvate k demisi vlady, snazite se mezi lidi dostat sva videa s uvedomnenim si soucasne situace. Myslite si, ze to je dostacujici ke zmene? Ja si myslim, ze neni.

Co se tyka smutne situace na Ukrajine a Ukrajinskych uprchliku, domnivam se, ze chce nase fanaticka vlada zneuzit tohoto stavu a dat Ukrajincum volebni pravo, protoze volby jsou az za 3,5 roku. A koho budou tito lide volit? No prece ty strany, ktere jim davaji penize zadarmo, byty, vzdelani, vstupy kamkoliv - vse zdarma.To muzou byt statisice volebnich hlasu. Vite to? Dekuji za odpoved, Patrik

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

arietu

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.