Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2022 9:24:04 - Libuše Jízdná

Chybí nám český Orbán

Pane poslanče, je úplně nechutné sledovat ĆT, kdy se na nás valí propaganda jednoho správného názoru, ty ostatní i když taky relevantní, nesmí b ýt slyšet. Co s tím vy poslanci uděláte. Netýká se to jen voleb v Madarsku, ale i politických komentářů, zazní-li vůbec nějaké. Mě připadá, že tady žádná jiná důležitá témata nejsou, že vše je zalité sluncem. Kdykoliv pustím televizi, at už ĆT, Primu, co vidím a sylším. Jediné téma Válka na Ukrajině. Tím nás krmí od rána do večera, tak jako za covidu. Občany zajímá, jak to bude s cenami energií, plynu, potravin a co vláda pro své občany, udělá.U nás chybí český Orbán.Proto byl zvolen již počtvrté, protože hájí zájmy svých občanů a své země. Přijde mi, že válka na Ukrajině má zastínit problémy u nás. Vláda nekomunikuje, nevysvětluje, ministři utíkají před otázkami novinářů. Pane poslanče, co s tím jako opozice uděláte, vždyt jde o likvidaci ĆR, pokud to takhle půjde dál. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Marymary, Hondik

Odpověď

03.06.2022 9:51:37 - Ing. Patrik Nacher
Pěkný den,

nevím, jestli nám chybí právě pan Orbán, protože každá země je jiná, třeba by u nás neuspěl, nevím. Souhlasím ale s tím, že za poslední dva roky jsem svědky kontinuálního zpravodajství buď o kovidu nebo teď právě o válce. Lidé, kteří se pohybují v zahraničí mi říkají, že u nich je zpravodajství o výše uvedených tématech pouze ve dvou reportážích. To, co je u nás je opravdu extrém. Moc tomu nerozumím, nevím, co je cílem.

Patrik Nacher