MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2012 13:40:15 - Dodoch

Optimismus je vyjádření NADĚJE

Pane Bělobrádku, nemyslíte si, že Váš optimizmus ze získání 9,04 % hlasů je falešný?. Přes to, že se ve svých vystoupeních, viz dnes na sněmu ODS, distancujete od KSČM a svůj tzv. úspěch ve volbách opíráte o nekompromisní postoj ke KSČM, máte s touto stranou něco společného, pevnou voličskou základnu s pevným stropem, jste stranou jejíž úspěšnost stoupá a klesá úměrně s počtem lidí ochotných jít k volbám, stejně jako je tomu u KSČM. Každý kdo trochu umí počítat ví, že z KSČM nemusí mít strach. Váš problém je v tom, že se hlásíte ke spolupráci s ODS a to si myslím je cesta do pekel.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2012 14:38:02 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Dobrý den,

Optimismus je vyjádření NADĚJE, a ta nemůže ze své podstaty být ani falešná ani pravá. Náš volební výsledek je po tristním volebním debaklu 2010 NADĚJÍ, že jsme po sebereflexi a reformě strany vykročili dobrým směrem. Každá naděje se bud´potvrdí nebo ne – ve volbách. Co je a není cesta do pekel, je pro nás dáno: 

1) jakákoliv forma spolupráce s komunisty 

2) mlčení k tristnímu stavu české pravice, k jejíž středové části se již dvacet let hlásíme 

3) souhlas se zadlužováním země a rozhazováním peněz z našich daní na kriminálně nebo amatérsky administrované veřejné zakázky. Bod 3 je bohužel vlastní jak stranám na levici, tak stranám na pravici – plýtvání je dominantním znakem obou táborů.