Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2022 11:29:12 - helena1937

Koalice pro úspěch

Vážená paní kandidátko,Vy osobně i známí odborníci,kteří s Vámi kandidují,jsou ti, kterým já a mé okolí, chtějí dát hlas. Ale..... Obavy z propadnutí toho hlasu, takž jej dostane SPD. Proč, prosím, neuděláte a předem nevyhlásíte koalici, na př. s p. Šlachtou atd? ANO volby vyhraje, neutvoří však koalici i kdyý se spojí s SPD, budou jim do 50% chybět hlasy. Vy v koalicí s další partají můžete "dokoalicovat" tento stav k ůspěchu. Je pro Vás tolik nepřijatelné toto kompromisní seskupení? Moc z nás by Vám za této situace dalo s nadšením svůj hlas. Uvažte, teď už na poslední chvíli a vykřičte to do davu. Držím Vám palce. HeJa.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

velinak, brblal, milburg2, Nezlomný, helena1937, kobr, mamcaRBK, Peříčko, MIJI, kamenožrout zelený, dvorak_petr, Apolena, Lilith.li, PrvniPokus, hasic, Pobavený-divák, eva41, Bubnik, Dahlie, KoTr, Sokolik, Annamarie, Stradivari, Alsim, zuld, Michal Malý, Polly, Eťa, Venda3, akdara, alice1, maroslav, Jee Vee, FallDown, občan pražský

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.