Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2022 10:14:07 - Corny

Rusko

Co říkáte na to, že Rusko na Ukrajině prioritně útočí na důležitou infrastrukturu, ale co je ještě horší, na civilisty a děti? To už je na tom tak špatně? Co tím podle vás sleduje? Evidentně mír nikoliv.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

josefina, Ko6kin, JaRDaK2, solim45, mirro, Dudánek, Helca, honza09, G.R.Falke, Syruček, kobr, lachout, hamoun, Julius Šuman, kabi, cobrousek, pion, amen

Odpověď

23.01.2023 11:18:23 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den, zabíjení civilistů či zajatých vojáků je hrůzné, ať se děje na jakékoliv straně konfliktu a je spousta důkazů, že k němu nedochází jen na straně jedné. Je to šílené a neobhajitelné. Nedokážu říct, co tím sledují ti, kteří se toho přímo či nepřímo dopouštějí, já ale toužím po míru, kde k něčemu takovému nedochází. I proto jsem signatářka této výzvy www.miraspravedlnost.cz/, kterou podepisují lidé různých politických názorů, které spojuje ale spojuje tatáž touha, a to, aby už nedocházelo k dalšímu zabíjení na bojové frontě i mimo ni.