Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.12.2022 11:50:15 - duchod

Co vede českeho vlastence k podpoře ruska?

Synku slyšel jsem tě Primě 4.12.2022 že jak vycvičime Ukrajinske vojaky,tak ti pujdou zabijet na ukrajinu,to mně zvedlo protože kdyby tam nepřišel agresor z Ruska nebylo by třeba nikoho cvičit. Stydim se za sve spoluobčany že vas živi a dobře plati ze svych dani. Ja už ne,naštěsti jsem duchodce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2022 10:55:32 - Tomio Okamura
Dobrý den, omluvám se, asi jsem se nevyjádřil srozumitelně, válka na Ukrajině je od roku 2014, kdy po nelegálním převratu se moci chopila mj. extrémní nacionalisté a protiruské síly. To vedlo k násilí v ulicích, současně legislativní protiruské akty, nové vlády a parlamentu vedly k tomu, že části Ukrajiny vyhlásily autonomii a následně je ukrajinská vláda začala vraždit, bombardovat, terorizovat.Poté, co kompromisní, ale platné a podepsané minské dohody Ukrajinský parlament odmítl letos v únoru definitivně jako neplatné a Ukrajinci naplánovali ofenzívu proti svým občanům, došlo k definzivnímu vyhlášení samostatnosti a žádosti separatistů o oficiální pomoc proti ukrajinským a mezinárodním neonacistickým jednotkám v Rusku. Rusko se logicky postavilo na obranu zabíjených Rusů.Právo na sebeurčení je i podle vyhlášení soudů EU lidské právo, které nepodléhá žádné legislativě ani úmluvám, je to nepromlčitelné základní lidské právo. I Vy žijete ve státě, který založili separatisté na Rakousku-Uhersku a který neposlal tanky a rakety na Slováky, když se rozhodli náš společný stát rozpustit. Zkuste přemýšlet, než vysloví soud, kdo je agresor. Podporovat agresora, který vraždí vlastní občany a usiluje o světovou válku není v zájmu nás, ani naší země.