Ing. Jozef Síkela

  • BPP
  • ministr průmyslu a obchodu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.12.2022 15:38:29 - Libuše Jízdná

Proč lidé platí tolik za el. energii

Pane Sikelo, odstupte od nesmyslného Green Dealu, zrušte emisní povolenky, které tu el. energii zdražují a v prvé řadě el. energii, kterou si tady vyrobíme prodejte našim občanům. Až přebytky pak vyvážejte jinam. To je tak těžké pochopit, že tím, by cena el. energie klesla a občanům by se ulevilo. Místo toho vydáváte nesmyslné dávky a další peníze ze státního rozpočtu, co nic neřeší. Jen bude větší sc hodek st. rozpočtu. Prosím vysvětlete mě a občanům, proč musí platit nejdražší energii v EU, když jí máme dostatek a vyrobíme si ji . Źádná válka za to nemůže, to snad víte i vy, může za to neschopnost vaší vlády toto řešit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

hasic, kamenožrout zelený, Dudánek, martinstanislav, OlgaN, janamik, Jan Josef Štika, Ngtvrx, Majoránka, tomsik1, evenak, waggie, olas, Kritická, mamcaRBK, falcon16, josefus, molik, Jamščik, Mireill, dmt, Pepan.1981, vanpetr, carda, kobr, dakram1, eva41, brblal, Annamarie, Sascha, depes, pion, klekipetra02, Havela, ejet1, montyst, jivav, wen, MATJ1, 136N, mydlisko, volsar, Mec, Zaklinac, Pukky, adil.do.arezej, Eťa, Rolf1, Julie., petrzvarů, Pamětník2, miroblesk, miki423, stockl, mirkli, BoboMal, Traper, Vida

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.