Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2023 16:58:01 - Slavana

Čt- koncesionářské poplatky

Asi toto téma nemáte v gesci, ale zase máte" tah na branku,"proto si dovoluji ptát se Vás. Čt 24 má zpravodajské bloky doslova plné nejrůznějších politologů, sociologů i bankovních ekonomů, jejichž názory, dle názoru mého, nepodporují kritické myšlení a spolu s redaktory manipulují s veřejným míněním-je to jen můj dojem, ale už mě to několikrát rozhodilo. Ráda bych tedy věděla, zda jsou tito komentátoři placeni z rozpočtu TV? Ještě se dovoluji zeptat, zda je sledování ČT na netu též vázané na konces.popl. a nemohu je tudíž vypovědět. Děkuji a přeji hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

DAN75, Vida

Odpověď

09.06.2023 9:01:18 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz. Komentátoři, politologové, sociologové, ekonomové nejsou placeni z rozpočtu. Jsou to hosté stejně jako já. Silně pochybuji, že by tito lidé chodili do televize za úplatu, to si neumím představit. Problém vidím v tom, jaké hosty si moderátoři zvou k rozhovorům. Mám pocit, že jsou jednostranně zaměření. Divák, který má jiný názor, než tři odborníci v televizi má pocit, že on je špatný. Platit poplatky za sledování televize v moderních zařízeních mi přijde zvláštní. Myslím si, že debata kolem koncesionářských poplatků bude ještě velmi zajímavá. Máte se na co těšit.

Patrik Nacher