prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2023 11:08:51 - saudová

Kdy řeknete pravdu?

Nemyslím si, že jste strůjce problémů s nedostatkem léků, ale určitě se vám nedaří problém řešit, jen pořád tvrdíte, že budou a stále nejsou. Už vám nejde věřit. Dočkáme se od vás někdy upřímnosti? A dáte svou funkci k dispozici, když na podzim léky nebudou, i když teď tvrdíte, že je máte zajištěny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

danusa, macík, Vierka, BobyNo1, Pokuston, mikinenecek, Vasa, parabola, Anyska, zipo, sestra Marta, antigreen, zepo, muž v letech, josefmost, olas, Venda3, MilošJaneček, Pavelyar, Jaroslava Herinková, pion, callimero, Turist, Josef Hašek, Jiří Jirka, Kritická, jáji, Nelinka Zelinka, helka, Martin L, V. Polak, farmářobčan, optimista70, Řavok, Jan Cidrych, Olouš, Ogara, Pavel Janu, deep purple, tomsik1, Josef Říha, Zasepsal, fuki, martinstanislav, Pamětník2, Alena F., Pukky, bábina, Jirka Nový, gaucho, prja, MARIKA???, Neytiri, Milena1, kroki, poky1, godzila, Laco_Repan, GDReichEU, soudna1, Marcello z Nástrojárny, Milyarda, MacekM1, Best50, hasic, tadytudy, Alibrožka, Roman Nas, 9leden, eva41, kamilenka, kotelník, oldbeat, dzonfoster, JendazBrna, kenyrts, Maca, outrata, F.Vladimír, Juras1, duchodec, Průměrňák, Jirinka41, Vida, volsar, aspan, amazonie

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.