Bc. Markéta Gregorová

Pro kontakt použijte marketa.gregorova@europarl.europa.eu.
  • Piráti
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2023 10:11:43 - Libuše Jízdná

Piráti odejděte z vlády

Paní Gregorová, co je to za nesmysl, legalizovat konopí si přeje drtivá většina společnosti. Na základě čeho, toto říkáte. Jestli šlo o průzkum, tak těm jám nevěřím ani náhodou, manipulační otázky a výběr lidí, kterých se tážete a to nejen ohledně konopí. To se týká všech průzkumů. Já myslím, že ĆR má daleko větší problémy, které by se měly řešit a neřeší. S vašimi čtyřmi poslanci si vyskakujete opravdu vysoko. myslím, že většina společnosti si přeje po tom co předvádíte, odchod z vlády a vůbec z politiky. To se týká jak vašich ministrů, tak vás europoslanců, kteří vystupují proti zájmům českých občanů. Co vy na to.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

danusa, Leo Pitinský, falcon16, BobyNo1, PestaM, Vasa, von Rammstein, klekipetra02, zipo, sestra Marta, antigreen, Nelinka Zelinka, OlgaN, brblal, olas, Tecumseh, BPN, miroblesk, Josef Hašek, Pavelyar, známka, Majoránka, Jaroslava Herinková, zahrádka, pion, Venda3, Vimpiček, Vierka, miklik, helka, jivav, hasic, Pavel Janu, kenyrts, tomsik1, Pamětník2, deep purple, tadytudy, Za pravdu, MARIKA???, Kritická, Jan48, kroki, xdavx007, soudna1, M K, Karel P, Roman Nas, amazonie, eva41, oldbeat, mikinenecek, JendazBrna, Maca, F.Vladimír, molik, Etieno, AjkaBajka, dakram1, Inna

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.