Mgr. Marek Novák, MBA

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2023 13:27:50 - žemle

Kde byste šetřili vy?

A vy jste snad daně dokázali efektivně vybírat? Zavedli jste jen EET, což bylo opatření stejně k ničemu, protože lidi si radši nevezmou účet a mají služby levnější. A dotace nás asi taky nespasí, nejsem ekonom, ale podle mě akorát podporují inflaci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

PestaM, Smotlacha, Rostik924, Vilda513, Miloš Černík 1, Majoránka, brblal, pravda vítězí

Odpověď

30.08.2023 12:49:47 - Mgr. Marek Novák, MBA
 Dobrý den,EET rozhodně přínos mělo, protože i bez účtenky byla platba registrována, totéž mělo přijít v druhé vlně. Souhlas s tímto názorem vyjádřila také asociace restauratérů. V první řadě chceme aby se šetřilo na provozu státu a ve skutečnosti se děje pravý opak.Co se týká dotací, tak ano, křivý trh, je třeba si však uvědomit, že pokud dotují státy kolem nás, naše firmy potom mají problém s konkurenceschopností. Nejvíce se to projevuje v zemědělství. Jako naprosto nesmyslné vidím právě v tzv. měkkých dotací a dotací na různé socioprůzkumy a podobně. Tak však tato vláda vůbec nesahá...