Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2023 11:17:24 - černohorský

média

Řekl jste, že veřejnoprávní média zde máme od toho, aby byla svobodná a dělala nezávislou žurnalistiku. Kde berete tu jistotu, že tomu tak je? Třeba když byl covid,máte dojem, že dávali stejný prostor všem názorům? Já si to třeba nemyslím. A druhá věc, myslíte, že ostatní média, nejsou objektivní? V čem je třeba zpravodajství na CCN Prima horší než na ČT? A poslední věc, že Babiš nebo kdokoliv útočí na ČT, no a co? To nemůže říci svůj názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

danusa, lomacka, ohio1, Majoránka, brblal, PS55, janor, Kačerovský, jivav, miklik, Jirka 59, maryta, tomsik1, hodo, Josef Hašek, rosička, Nelinka Zelinka, oldcrock, antigreen, maxipes, darnok, pafr, alicce, Etieno, CEKA, Regio1, masér, drobeřek, hrksv, hrksv, mikinenecek, Sokolik, lapra, franta malina, Vierka, beran 96, minehava, I.R.A. BT12 7FS, JendazBrna, Vasa, didusin41, Black84, vortc, dolek, eva41, Dahlie, SaJe, tadytudy, Modřaňák, nhuk

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.