RNDr. Alexandr Vondra

  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2024 11:15:35 - Janáček P.

kampaň

Kde máte důkaz, že jsou všichni mimo vás ,,Putinovi užiteční idioti“? Nešíříte náhodu dezinformace, proti kterým paradoxně tak bojujete? A myslíte, že touto negativní kampaní docílíte něčeho pozitivního, třeba zklidnění politické situace v zemi? To je takový problém vést kampaň tak, že budete prezentovat vaše cíle, místo toho, abyste uráželi jiné? Navíc vy urážíte i všechny lidi, co se nějak vysloví proti vám. Proč to děláte? Nemyslíte, že si tím jen škodíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

alankarel, marssa, Olouš, amazonie, Jirka Fimfárum, Loupeznicek, tomsik1, dantes, Cifernikus, Venda3, martinstanislav, miki423, Smarter127, Vladimír Totak, Vasa, Životní zkouška, Pavelyar, Maca, dionysos1, Nedvídek, ptata, kevals, Borisvij, Ergates, Woolcap, mamasa, drevomor, furtkecal, Inghahn, Nordy, pion, Pamětník2, eva41, Miloš Černík 1, kenyrts, Hagrid, otto kristin, čistíčskvrn, Jamščik, Václav S, hrad, Pedrosso, Janullka, Bronto, Zbyněk Reil, akdara, fuki, Nelinka Zelinka, Elvis67, Zvídal, velinak, širák, mil391, Pivinko, Skyla je tu, godzila, silverA, Vida

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.