MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2012 8:38:22 - tipik

Politika s sebou nese i mravní odpovědnost vůči minulosti

na fotu máte krásného kloučka a manželku.Nedávno jste podpořip studenty proti té paní na škole....a toto by se vám také líbilo Jak by vám a vaši rodině bylo???Jestli jste otec-na rozdíl od těch dětí co jsou manipulovány ,měl by jste si uvědomit,že vyhrožovat ublížením dětem je spodina...a vy takovéto PODPORUJETE!!

Bayerová KSČM rozhovor na P.l....ukázka

Už když jsem zahájila kandidátskou kampaň do Senátu, začaly mi chodit výhrůžné maily, abych odstoupila, než se mi něco stane, no a když jsem nejen neodstoupila, ale s neuvěřitelným rozdílem jsem šla do druhého kola, začaly anonymní výhrůžky na životě mým dětem a manželovi, dokonce je musela chránit policie. V regionálním časopisu byly uveřejňované inzeráty s mým jménem a hákovým křížem, psali o mně, že jsem alkoholička a podobné lži a hanebnosti. Přesto jsem to nevzdala, i když to bylo hodně zlé. Byli ale lidé, kteří stáli při mně a pomáhali mi tyto věci překonat.

Už proto vím, jak je pro Víťu Baborovou hrozné, to, co prožívá. Navíc nevěřím, že to je jen záležitost studentů, kteří na rozdíl od jejích žáků ji ani neznají. Možná nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že se možná někdo hodně bojí, aby ve své funkci nepřišla na nějaké nepravosti a špinavosti, které by po jejím nástupu vyplavaly na světlo. Ve svém případě jsem nakonec zjistila, kteří lidé to byli. Věřím, že u paní Baborové to bude stejné.





Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2012 13:49:44 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Dobrý den, politika s sebou nese i mravní odpovědnost vůči minulosti. Jestliže někdo v dnešní době nalezne dostatek důvodů pro členství a politickou angažovanost v komunistické straně, nevidím jediný důvod, proč bych ho měl podporovat. Že paní Baborové chodí vyhrůžky, v pořádku v žádném případě není a nepatří to do slušného demokratického státu. Za to jsem připraven se bít. Že proti tomu, aby komunisté řídili české školství, protestují studenti, to v pořádku je. Můj klouček nebude vyrůstat v zemi, která má paměť starého sklerotika a která je připravena si naběhnout podruhé na nůž. Mrtvých už bylo dost a stát fronty na toaletní papír už také nemíním.

Srdečně PB