Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.11.2012 15:00:15 - cvrček ála

obchod s lihovinami

Děkuji za vaši odpověď, ale nepřijde vám pokrytecká? Přeci nemůžeme čekat, až pokaždé problém vyvrcholí do takových rozměrů, že si začne vybírat lidské životy. Na problémy, které mohou nastat s pančovaným alkoholem se upozorňovalo dlouho - třeba na to, že by se měly posílit kontroly. Proč jste tak tedy neučinili? Vím že za to nemůžete jen vy a vážím si, že jste aspoň reagovala

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2012 16:16:19 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
Vážený pane, chápu Vaše roztrpčení, ale s připomínkami a stížnostmi se obracíte na špatnou adresu. Mám článek z novin, kde je konstatováno, že pan Kubice (ještě nebyl v té době ministrem) o problému věděl. Policie "hygiena" a další měli a mají právo na kontrolu, proto měli z pozitivních nálezů vyvodit závěry a okamžitá opatření. Musíme si také uvědomit, že šlo a jde o krajové záležitosti, jak dokladují aktuální případy (Morava). Lidé v ostatních krajích k pančovanému alkoholu nemají snadný přístup a mavíc pijé raději pivo, případně produkty Stocku Božkov. Doufám, že praví viníci budou tvrdě potrestáni!