JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2012 20:38:18 - alex69

Dobrý den

jen jsem Vám chtěl poděkovat za Vaše názory a držím Vám ve všem palce.......mají z Vás "obavy" a to se mi líbí.....přeji klidný Advent....Aleš Řehoř,Chomutov.
PS:mám otázku......V průmyslové zóně Triangle u Žatce propustili všech 600 zaměstnanců....jsou mezi nimi i lidé kteří jsou v exekuci či Insolvenčním řízení.....s poslední výplatou,někteří v prosinci ,další v lednu dostanou odstupné ve výši 5 platů,Ti výše zmínění dostanou pouze ale jen nezabavitelnou částku ze zákona a další 3 měsíce než jim vznikne nárok na podporu v nezaměstnanosti zůstanou naprosto bez prostředků a nemohou se tomu nijak bránit!!!Je toto normální?Práci v Ústeckém kraji neseženou a když tak je to za minimální mzdu a nebo se to nevyplatí....například dojíždění a matky samoživitelky už nikdo nezaměstná.Rodiny s dětmi žene tento systém do dluhových pastí,protože jsou v tom podniku zaměstaní i manželé např....mějte se odvážně a příjemné dny Adventní.......

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2013 15:55:52 - JUDr. Vít Bárta
Děkuji za Váš dotaz. Správně upozorňujete na jeden z největších problémů České republiky: exekuce. K dnešnímu dni je jich v ČR téměř milion.Právní komise VV připravuje komplexní návrh, který by měl tuto situaci změnit. Bohužel více prozradit v tuto chvíli nemohu.