JUDr. Zuzka Bebarová-Rujbrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2012 9:26:38 - Kysilková Adéla

Úspěch KSČM ve volbách má více příčin

Čím si vysvětlujete, že jsou vaši voliči disciplinovaní a chodí pravidelně k volbám? A co podle je podle Vás příčinou vzestupu strany? V případě přímé volby prezidenta se dokonce o přízeň KSČM uchází dva kandidáti,. Koho byste vy osobně preferovala? Děkuji za odpovědi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.12.2012 13:44:34 - JUDr. Zuzka Bebarová-Rujbrová
Mezi našemi členy a sympatizanty převládají starší lidé, kteří mají jasný názor, jak by měly volby dopadnout, a přejí si to ovlivnit. Možná také více sledují politický vývoj v ČR a méně podléhají slibům tzv. nových politických subjektů, které následně často své sliby opouští a mizí v propadlišti dějin. Úspěch KSČM ve volbách má více příčin. Lidé, na které dopadají důsledky pravicových reforem přestávají slyěet na primitivní antikomunistické zastrašování. Vnímají i to, že nejsme spojováni s různými skandály, které se dotkly všech parlamentních stran.
A koho budu volit v prezidentských volbách? V 1. kole bohužel nikoho - budu v zahraničí. Pokud do 2. kole postoupí pánové Diensbier nebo Zeman, bude to některý z nich.
Zdraví Z. Bebarová - Rujbrová