PaedDr. Josef Novotný

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2012 21:21:03 - tipik

Kompromis s KSČM byl vykoupen pěti místy komunistů v Radě

odpovídal jste jednomu pravicovému čtenáři ohledně zástupce KSČM a napsal....bohužel voliči rozhodli.....to je pro mne ŠOK!Vy jako středo-levicový politik napíšete tato slova!Copak KSČM provedla za 22 let své existence špatného?Pokud vím,tak,když někdy-někde byla KSČM NIKDY SI NA NI ČSSD nestěžovala-spíše naopak!To ,že pravice má s komunistů hrůzu,přece má své opodstatnění v nečistých praktikách těchto stran...Věřte,že kdybyste se spojili nějak násilně s pravicí-voliči by vám příště PODĚKOVALI ještě více...jejich stálé druhé místo v průzkumech už přece není náhoda!A splácávat 3-4 člennou koalici s pravicí jen aby nebyla KSČM v zastupitelstvu?!Ten tlak na ČSSD medií je nezvykle velký-jelikož mafie se vylekala spojení SILNÉ levice a tak vás ještě čeká nelehký úkol-odolat.Přeji vám abyste se nelekl ,nebál pravice a neustupoval.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.12.2012 9:19:45 - PaedDr. Josef Novotný
Dobrý den,
část mé odpovědi jednomu ze čtenářů přesně zněla takto: „stále častěji slýchávám hlasy lidí, kteří se obávají návratu totalitních praktik s příchodem komunistických politiků do vedení nejen Karlovarského kraje. Realita dnešní doby je ale bohužel taková – KSČM se stala díky podpoře svých voličů vítězem říjnových krajských voleb, a když jsme se v náročných povolebních vyjednáváních snažili najít optimální sestavu krajské vlády, nejednotná pravice odmítla spolupracovat s ČSSD a kompromis s KSČM byl vykoupen pěti místy komunistů v Radě.“ Měl jsem tím na mysli, že výsledek krajských voleb je jednoznačně dán velmi nízkou účastí voličů a osobně jsem přesvědčen, že při vyšším počtu voličů by ČSSD dosáhla zřejmě lepšího výsledku než KSČM. Jsem zklamán postojem lidí, kteří teď hlasitě dávají najevo, jak nejsou spokojeni se současným stavem, ale přijít k urnám jim bylo zatěžko. KSČM je náš respektovaný koaliční partner a co se týče pravice – nemám důvod se jí bát a ustupovat, dokonce se nevzdávám myšlenky, že se nám podaří konstruktivně spolupracovat.

S pozdravem

PaedDr. Josef Novotný, hejtman