JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2012 0:15:27 - MrGrofMrNemeskurthyKecsSalAttiRoBika

Dobrý den

15.12.2012 Dobrý den! JuDr. Vít Bárta! Já se Vás ptám? ! Proč Česká Vláda a i Český Parlament háže klacky pod nohy České Policii Národní? ! Viz Lessy Petr! Já se Vás ptám? ! Proč Česká Vláda a i Český Parlament nedělá nic aby mohli pořádně fungovat lustrace pro Českou Policii Městskou? ! Proč Česká Vláda a i Český Parlament nedělá nic aby už konečně zrušily prolongace pro Českou Policii Městskou? ! Proč Česká Vláda a i Český Parlament nedělá nic aby Čeští Policisté jak Městští tak i Národní měly dvojí ochranu? ! Protože v USA mají! Proč Česká Vláda a i Český Parlament nedělá nic aby Čeští Policisté jak Městští tak i Národní měly urážku úřední ososby? ! Protože v minulosti měly viz SRN! Víte o tom, že České republice se říká Absurdistán? ! Z výše uvedených důvodů!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2013 15:22:56 - JUDr. Vít Bárta
Děkuji za dotaz. Věci veřejné se dlouhodobě snaží zlepšit situaci v České republice. Ptáte-li se například na pana Lessy, tak musím říct, že to byly právě VV, které se ho celou dobu zastávaly. Naprosto neuspokojivý je princip jmenování policejního prezidenta, který je dnes ve vleku ministra vnitra, respektive premiéra, Proto jsem v Poslanecké sněmovně navrhl, aby policejního prezidenta jmenoval prezident republiky. Byl by to významný krok k nezávislosti policie.