MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2012 18:47:47 - Jity

Kdo chce nechat spát histrorii, znovu se v ní probudí

No tak od Vás to fakt sedí. . Člověk, který za komunistů držel pusu a krok, pro funkci šel studovat raději 2 roky VUML ..... V té době jsem taky žila a moc dobře vím, jak to chodilo. Aby se člověk dostal na funkci primáře (na vedoucí funkci), musel být v KSČ. Pokud nebyl a přesto se stal primářem (či ředitelem ap.,), musel mít dobré kamarády nejenom na OV KSČ, ale i na KV KSČ a jiných postech. Odbornost či kvalifikace tenkrát,stejně jako dnes, nehrála žádnou roli. Za komoušů jste vystudoval, stal se primářem, za co Vás KSČ odměňovala? Za nic to určitě nebylo. Řekněte mi, čím se tedy ODS liší od KSČ? Nevidím žádný rozdíl. Dříve se mávalo rudou knížkou, dneska modrou. A prosím. Nechte 50- léta 50tými léty.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.01.2013 17:09:00 - MUDr. Přemysl Sobotka
 A vidíte, já tam kamarády neměl, naopak, můj otec byl komunistům trnem v oku. Je to vlastně zázrak, že jsem mohl vystudovat. A čím se KSČM  liší od ODS? Milá dámo, buďte demokrat, přečtěte si volební materiály obou stran, zamyslete se nad historií obou stran a pak už se na takové věci nebudete muset ptát. A vám to pomůže si jisté věci ujasnit.