MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2012 19:49:01 - tipik

re

a nenávistný a na to jak jste mladý i zapšklý minulostí před desítkami let člověk.Když pročítám, co všechno by JEDNOTLIVĚ museli komunisté jmenovat jako omluvu a stejně by jste je nenáviděl,pro ten marxismus... vsadil jste na antikomo kartu.No účastí jako VIP host na kongresu ODS jste ukázal,kam patříte a potvrdil to...s vámi se nedá jednat po dobrém, nechcete slyšet žádný argument.Jen silou voličských hlasů vás musí levice převálcovat a tak za pár měsíců uvidíme,zda jste vsadil na správného koníka...strana středu nejste ani náhodou!Ten patří ČSSD.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.01.2013 18:45:47 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
komunismus a faešismus jsou ideologie, které do vlády, ani krajské neopatří. Argumenty si rád poslechnu, ale to, že KSČM a DSSS jsou extrémistické strany, to je evidentní. Nikde jsem nenávist neprojevil vůči konkrétním lidem. Ale vůči totalitním ideologiím. Pravda se neukazuje ani volbami, aniu hlasováním ani zákony. To by pak měli pravdu svého času  i nacisti....