MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2012 21:20:09 - Nancy

O prezidentský úřad usiluji podle demokraticky zavedených pravidel

Proč Vám dávám pětku ,tedy nejhorší známku ?
Protože jste surový a nestoudný lhář, překrucovač nedávné historie.
Že komuniste jste moci chtiví ? Podívejte se raději na sebe,.
Jak hanebně,neomaleně a drze usilujete o presidentský úřad,ačkoliv vás téměř nikdo z národa nechce, jak vaše veleslavná partaj, ne komuniste zubynechty se drží u svých koryt i za cenu podvodů, tunelování, zlodějin aproti vůli celého národa !!!! Kdo je tedy mocitchtivý. Z apouhých dvacet let jste nejen rozbili na padr%t Československo, ale jste ho také zaprodali cizinců, vytunelovali jste vše, co se jen dalo díký Vám a vaší Havlovců, zrádcúm a špionům ještě před rokem 1989.
Vy úděláte strašně dobře, když si zbalíte svých pár politických švestek a schováte se někam do sklepa, aby vás a vám podobných už český národ na božím světle neviděl.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.01.2013 17:03:02 - MUDr. Přemysl Sobotka
 Nejsem mocichtivý, to jsou komunisté, již to ukázali a kdo si to nepamatuje, nemá paměť. Nejsem podvodník, ti patří do vězení, nejsem neomalený, o možnost kandidovat jsem musel usilovat v primárkách a ve velké kampani vedu demokratický souboj. Mám co nabídnout, o tom jsem přesvědčen. Těm, kteří se mnou nesouhlasí vzkazuji, respektuji vás, ale odmítám lži, výmysly a urážky. Ty nepatří ani na fotbal.