MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.12.2012 7:02:42 - brundra

Žádné peníze od komunistů nedostávám

Dobrý den, to je zajímavé, když se jedná o prachy tak komunisté nevadí.
Spočítáno: Poslanci na náhradách vydělají až 6 343 Kč
V úterý však přijetí návrhu poslance ODS Jana Čechlovského na zrušení pojistného z náhrad umožnili i poslanci ČSSD a komunisté, kteří se odhlásili od hlasovacího zařízení, a tím snížili kvórum pro přijetí návrhu
Takže prachy jste si přidali jen díky ČSSD a komunistům, jak to, že něco takového přijmete? Prachy od té (podle vás) zločinecké organizace nesmrdí, ale zítra už budete zase vykřikovat svá nenávistná prohlášení ke všem komunistům. Jen ještě maličký dotaz. Jak to, že vám nevadí Nečas, který s komunisty tvrdě spolupracoval a budoval lepší soc. zítřky?
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.01.2013 16:49:05 - MUDr. Přemysl Sobotka
 "Prachy" jsme si nepřidali. Opravili jsme systémovou chybu, kterou by stejně někdo velmi brzo napadl u Ústavního soudu. Prostě náhrady nelze zdaňovat, tak zní zákon. To, že pro zákon hlasovali i poslanci ČSSD a KSČM je asi v pořádku. Jen to potvrzuje, že nešlo o nějaké přidávání, k tomu by se jistě hodní a čistí soudruzi nepřidali.