JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.12.2012 20:32:28 - pravice

Dobrý den

Vážený pane poslanče,
docela pravidelně jezdím po rychlostní komunikaci R 11 mezi Opavou a Ostravou a tak si také na rozdíl od většiny občanů v republice pamatuji,že to bylo za Vašeho úřadování v pozici ministra dopravy,který tuto stavbu nechal tzv. "zakonzervovat".
Od té doby se ,bohužel,prakticky nic nezměnilo a řidiči stále kličkují na rozkopané silnici.
Protože vím,že rád půjčujete svým kamarádům docela zajímavé částky :-) ,jak jste to o sobě prohlásil veřejně v tak dojímavém soudním procesu,který měla možnost sledovat celá republika,chtěl bych Vás požádat,jestli byste nechtěl tuto stavbu zasponzorovat a ulehčit tak spoustě řidičům mnoho nervů.
Já vím,že je to sice trochu ironické,berte to prosím tak.Ale tušil jstetehdy,co svým rozhodnutím způsobíte?
Děkuji Vám za odpověď a přeji hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2013 15:17:13 - JUDr. Vít Bárta
 Sám uvádíte, že Váš dotaz je myšlen ironicky, ale pokusím se o neironickou odpověď. Dnes bych nemohl sponzorovat stavbu žádné české silnice, i kdybych chtěl :) zákon to zatím neumožňuje. Uvažuje nad tímto tématem ale intenzivně. Na naši dopravní komisi řešíme otázku sponzorství výstavby silnic po vzoru USA.