MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.01.2013 5:53:03 - astor

re

Vy tvrdíte, že jste nebyli ve všech vládách po roce 1990. Hm... Ale hlubokou stopu v podobě Luxovštiny, charakterizované bezbřehým oportunismem a nedostatkem loajality ke svým politickým partnerům jste zanechali. Stylizujete se do role rádoby středopravé strany, ale přitom uslintaně šilháte po spolupráci s nejzkorumpovanějšími partajemi v zemi. Proč se nesloučíte s TOPem, ti jsou, v čele s exlidovcem Kalouskem zcela jasně čitelní svojí arogancí a neskrývanou touhou po moci. Proč bych měl Kalouska nebo Nečase volit skrze vás? Vy totiž jinou variantu podílu na moci nemáte, jen tu roli přicmrndávače a vyděrače, kterou vám kdysi vymyslel nebožtík Lux. Nemýlím se, a nebo máte v rukávu nějakou jinou , ovšem relevantní vizi, vy rádoby slušní a nezkorumpovaní ,kteří byli vždy nic, neb muzikanti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2013 14:22:44 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 tvrdím to, protože toje pravda, lze si to ověřit,pokudsi to nepamatujete. Od roku 1990 nejsme v páté vládě. Uslyntaně po ničem nepošliháváme. S topkou se spojit nemůžeme, protože prosazuje zcela rozdílná politcká řešení, než my. S její vládní politikou zásadně nesouhlasíme, tedy ani s kroky ODS. Samozřejmě s vyjímkami. Pan Lux nic nevymyslel, zřejmě nechápete princip parlamentní demokracie, kde je v našem případě možná menšinová vláda, opoziční smlouva, bvelká koalice nebo koaliční vláda většinová. I nejmenší partner je ve vládě proto, aby prosadil část programu. Větší strany majízase tendenci ty menší v koalici válcovat. Pro nás je jistě jiné řešení. Volby vyhrát a stát se rozhodující politickou silou v ČR.